A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Részletek

Blog

Hogyan szüntessük meg a kellemetlen szagokat a wc-ben?

2023. 10. 27. 12:58:10
Mindannyian találkozhattunk már a jellegzetes kellemetlen szagokkal egy mosdóhelyiségbe lépve. Szerencsére több hatékony módszer is létezik az ilyen problémák kezelésére. Az alábbi cikkben megosztunk néhány hasznos tippet és terméket, amelyek segíthetnek a frissesség fenntartásában a mosdó helyiségek használata során.

Minden egy helyen a mikroszálas törlőkendőkről: Mik ezek? Miért jók? Hogyan mossuk?

2023. 09. 14. 14:21:38
A mikroszálas törlőkendő egy speciális anyagból készült tisztító eszköz, amely mikroszkopikus méretű szálakkal van átszőve. Ezek a szálak sokkal vékonyabbak, mint az emberi hajszál, és az anyag struktúrája miatt rendkívül hatékonyan képesek eltávolítani a szennyeződéseket és a koszt a különböző felületekről.

Miért éri meg jobban a hypo por használata a hagyományos folyékony hypo helyett?

2023. 09. 14. 14:13:25
A hypo por és hypo tabletta mind a háztartási, mind a professzionális takarítás során hatékony és költséghatékony megoldást nyújtanak. Ezek a termékek olyan koncentrált formulával rendelkeznek, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén elkészítsük a szükséges mennyiségű fertőtlenítőszert a felületek tisztításához és fertőtlenítéséhez.