A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Részletek

INNO CHLOR-SEPT 1 Literes

1.171 Ft (922 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: 11111196
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Innoveng

INNO CHLOR-SEPT fertőtlenítő hatású tisztítószer

1 literes

A TERMÉK INTERNETES ÁRUHÁZBÓL NEM SZÁLLÍTHATÓ, KÉRJÜK, LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA MEGRENDELÉSSEL ÉS KISZÁLLÍTÁSSAL KAPCSOLATBAN!

Leírás és Paraméterek

Alkalmazható klór és lúgálló felületeken fertőtlenítő hatású kézi tisztításhoz különböző felhasználási helyeken (élelmiszeripari üzemek, vendéglátóipari egységek, szociális létesítmények, stb.).

Ne használja magas fényű fémfelületeken, alumínium, márvány és természetes kő felületen, natúr fán, parkettán és mázas elületeken. Alkalmazható kézi mosogatásra is.

A felhasználás során a megfelelő hőmérsékletű és koncentrációjú tisztító-fertőtlenítő munkaoldatot külön kell lkészíteni, és a fertőtlenítendő felülettel kontaktusba hozni. Minden esetben a vízhez öntsük a szükséges mennyiségű koncentrátumot és keveréssel homogenizáljuk. A keveréket illetve a megfelelő hőmérsékletű munkaoldatot a felületre kell fecskendezni, vagy más segédeszközzel (pld. nyeles kefe, habgenerátor) a felületre felvinni.

Élelmiszerrel közvetlenül érintkező felület esetén az öblítés hatékonyságát ellenőrizni kell. A folyamat hatásfoka a hőmérséklet emelésével és mechanikai hatás alkalmazásával növelhető

  • INNO CHLOR-SEPT fertőtlenítő hatású tisztítószer 1L
  • fertőtlenítő hatású tisztítószer koncentrátum
  • klór tartalmú
  • 70 °C felett ne használjuk
  • baktericid (MRSA), fungicid
  • előírt alkalmazási koncentráció felülettisztítás esetén: 5%, 30 perc 20°C / 10%, 10 perc 20°C / 100%, 1 perc 20°C /
  • előírt alkalmazási koncentráció mosogatás eetén: 10%, 5 perc 40°C

Komponensek:
100 g keverék tartalmaz 24,53 g nátrium-hipokloritot (150 g/l)
Egyéb összetevők: kálium-hidroxid; nemionos-tenzid, anionos-tenzid, illatanyag, víz 

Hasonló termékek