A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Részletek

Hypo tabletta - INNO-CHLOR 1 kg

9.017 Ft
8.077 Ft (6.360 Ft + ÁFA)
10%
Menny.:darab
Gyártó cikkszám: 151590
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Innoveng
Várható szállítás: 2024. május 29.

Aktív klór tartalmú fertőtlenítő oldat előállítására alkalmas tabletta (hypo)

330 db tabletta / vödör

A klór tabletta használata gazdaságosabb a hagyományos folyékony oldatban kapható hypo használatához képest. 2 db klór tabletta alkalmazával elkészített fertőtlenítésre használható hypo literenkénti költsége így a töredékére csökkenthető. A felhasználásra kész oldat 34 Forint + ÁFA összegre jön ki, ami sokkal kedvezőbb bármilyen boltban kapható hypo-nál.

Leírás és Paraméterek

Alkalmazási koncentráció: szerkoncentráció behatási hőmérséklet hatás 2 tabletta/1000ml 5 perc szobahőmérséklet B (MRSA), F

2 tabletta/1000ml 30 perc szobahőmérséklet V, T, S

Foglalkozásszerű felhasználásra készült granulátum (terméktípus PT2, PT4).

Felhasználható különböző klórálló felületek fertőtlenítésére az élelmiszeripar, közegészségügy, vendéglátás és egyéb ipari területeken. A granulátumból el kell készíteni a szükséges koncentrációjú vizes oldatot és az elkészített munkaoldattal érintkezésbe hozni a fertőtlenítendő felületet. Az érintkezést a hatásidő lejártáig fenn kell tartani, majd a vegyszermaradványokat vizes öblítéssel eltávolítani, az öblítés hatékonyságát ellenőrizni kell. Más tisztító-és fertőtlenítőszerrel keverni TILOS! Élelmiszer, ital a szerrel, annak maradékával, hulladékával ne érintkezzen! Antimikrobiális spektrum: baktericid (MRSA), fungicid, virucid, tuberkulocid, sporocid 8dob/karton

Klórtabletta 1000 g Inno-Chlor tabs termék alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra!

Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!

Tudjon meg többet a termékről

A hypo tabletta az élelmiszeriparban, vendéglátásban és az egészségügyben dolgozók által nagyra értékelt fertőtlenítőszer, de számos más területen is hatékony segítség a felületek tisztán tartására.

Kiváló hatékonysággal pusztítja el a baktériumokat, vírusokat és gombákat, amelyek a legtöbb élelmiszer eredetű és egyéb fertőzésekért felelnek. Ez a termék különösen alkalmas az élelmiszerrel érintkező felületek fertőtlenítésére, de a vendéglátás és az egészségügyi intézmények területén is széles körben használják.

A hypo tabletta rendkívül gazdaságos használatot tesz lehetővé, hiszen egyetlen tabletta akár 500 ml fertőtlenítőszer készítésére is elegendő. A termék 330 db tablettát tartalmaz, így hosszú távra biztosítja a hatékony fertőtlenítést. Az egyszerű és pontos adagolásnak köszönhetően a hypo tabletta nagyon könnyen használható. A tabletták rendkívül gyorsan oldódnak vízben, és az elkészített oldat nagyon stabil, így hosszú ideig tárolható.

Ha Önnek is fontos a hatékony fertőtlenítés, és szeretne megbízható terméket használni, akkor a hypo tabletta az Ön számára készült. A termék könnyen beszerezhető, és a rendkívül kedvező ár-érték arányának köszönhetően hosszú távon jelentős megtakarítást jelenthet a felhasználóknak. 

Komponensek:
troklozén-nátrium, dihidrát
/100 g termék aktív klór tartalma 56 g.