A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Részletek

Inno-Sept FRESH Fertőtlenítő oldat 5 liter

11.703 Ft (9.215 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: 16216084
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Innoveng

Kéz- és felületfertőtlenítő, amely alkalmas kéz- és bőrfelület valamint egyéb alkoholálló felületek higiénes fertőtlenítésére.

5 literes

A TERMÉK INTERNETES ÁRUHÁZBÓL NEM SZÁLLÍTHATÓ, KÉRJÜK, LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA MEGRENDELÉSSEL ÉS KISZÁLLÍTÁSSAL KAPCSOLATBAN!

Leírás és Paraméterek

Kéz- és felületfertőtlenítő, amely alkalmas kéz- és bőrfelület valamint egyéb alkoholálló felületek higiénes fertőtlenítésére. 

  • Antimikrobiális spektrum: baktericid (MRSA), yeasticid, tuberkulocid, szelektív virucid (burkos vírusokra)

Alkalmazási feltételek:

Töményen kell alkalmazni.

Felhasználás területe és módja:

  • Felhasználható a közegészségügy, az élelmiszeripar, a vendéglátás valamint a szolgáltató ipar különböző területein foglalkozásszerű felhasználók részére.
  • Felhasználásra kész folyadék.

Higiénés kézfertőtlenítés: Juttassunk a tenyérbe kb. 3 ml INNO-SEPT FRESH fertőtlenítő oldatot, majd alaposan dörzsöljük be a keveréket 30 másodpercig és hagyjuk megszáradni.

A tuberkulocid hatékonyság elérésére 1 perc behatási idő szükséges.

Felületfertőtlenítés: Permetezze a keveréket a felületre, vagy a fertőtlenítőszerrel átitatott törlőkendővel kezelje a felületet úgy, hogy a fertőtlenítőszer a felületet teljesen benedvesítse és kezeletlen részek ne maradjanak. Minimális behatási idő: 5 perc.

  • A behatási idő letelte után a szer maradványait a kezelt felületről– a padozat kivételével- alapos ivóvizes öblítéssel kell eltávolítani. Az élelmiszerekkel közvetlenül érintkező felületek esetében az öblítés hatékonyságát ellenőrizni kell. Erősen szennyezett kéz vagy felület esetén egy erősebb tisztító hatással rendelkező szerrel történő kézmosás, illetve felülettisztítás után használjuk fertőtlenítésre a szert. 

Komponensek:
A biocid termék hatóanyaga (100 g készítményben): 27 g propán-2-ol (CAS: 67-63-0); 1,5 g didecil-dimetilammónium-klorid (CAS: 7173-51-5); 0,5 g alkil (C12–16) dimetil-benzil-ammónium- klorid (CAS: 68424-85-1)
Egyéb összetevők: illatszer 

Hasonló termékek