A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Részletek

Rólunk

Kedves Látogató!

Engedje meg, hogy megtisztelő figyelmébe ajánljuk cégünket, a T-Medical Bt-t. Társaságunk 2005-ben alakult magyar magánszemélyek közreműködésével.
Higiéniai rendszerek telepítésével, üzemeltetésével, valamint professzionális takarítás technológiai termékek forgalmazásával foglalkozunk.

Jellemzően magyar gyártókkal, és minőséget garantáló európai cégekkel állunk kapcsolatban. A hathatós gyártói támogatásoknak köszönhetően partnereinket korrekt áron, rövid szállítási határidővel tudjuk kiszolgálni. Termékeink kiváló minősége, valamint a gyors kiszolgálás tette lehetővé, hogy folyamatosan növekedjen partnereink száma. Cégünk elkötelezett a környezetbarát higiéniai töltelékanyagok, valamint a környezetbarát tisztítószerek forgalmazása és népszerűsítése mellett. Bemutató termünk és nagykereskedelmi raktárunk Nyíregyházán a Szív utca 70. alatt található.

Feladatunknak tekintjük, hogy partnereink igényeit és pénzügyi lehetőségeit figyelembe véve, szakmai tanácsokkal segíthessünk a leggazdaságosabb üzemelési forma kiválasztásában, melynek célja a hosszú távú együttműködés.

Forgalmazott márkák:

                           

Tisztelettel
Farkas Zoltán
ügyvezető