A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Részletek

Ablaktisztító eszközök

A kényelmes és hatékony ablaktisztítás csak egy karnyújtásnyira van a megfelelő eszközök használatával. Válassza az ablaktisztítás profi eszközeit, hogy otthona vagy üzlete ragyogóan tiszta legyen!
Rendezés:

Vizező tartó 35 cm-es

Vizező tartó elfordítható nyéllel
2.902 Ft (2.285 Ft + ÁFA)
Raktáron

Vizező huzat 35 cm-es

Vizező huzat 35 cm-es, szennyeződések eltávolítására
3.076 Ft (2.422 Ft + ÁFA)
Raktáron

Vizező huzat dörzsis 35 cm-es

Vizező huzat 35 cm-es, makacsabb szennyeződések eltávolítására
3.344 Ft (2.633 Ft + ÁFA)
Raktáron

INOX befogó

INOX befogó vízlehúzóhoz
3.256 Ft (2.563 Ft + ÁFA)
Raktáron

Inox gumibetétes Vízlehúzó 35 cm-es

INOX gumibetétes lehúzó 35 cm-es

2.134 Ft (1.680 Ft + ÁFA)
Raktáron

Alumínium nyél menetes véggel

Alumínium nyél menetes véggel
3.512 Ft (2.765 Ft + ÁFA)
Raktáron

Teleszkópos rúd 2 x 1,5 méter (több méretben)

Kihúzható 2 x 1,5 méteres hosszával könnyedén eléri a nehezen megközelíthető területeket és sarkokat is. Az alumínium nyélnek köszönhetően könnyű és tartós. A menetes vég pedig lehetővé teszi a különböző fejek, kefék vagy akár festőhengerek könnyű cseréjét. Így akár ideális választás lehet festési és felújítási munkálatokhoz is. 
11.059 Ft (8.708 Ft + ÁFA)
Raktáron

PULEX cseregumi 92 cm

PULEX cseregumi - vízlehúzóhoz
1.652 Ft (1.301 Ft + ÁFA)
Raktáron

A tökéletes ablaktisztítás nyomában! Fedezze fel eszközeinket!

Ablakaink tisztasága nagyban befolyásolja otthonunk, üzletünk külsejét és belső hangulatát. Azonban az ablaktisztítás nem mindig egyszerű feladat, és sok kihívással járhat. Amennyiben Ön is szeretné elérni a tökéletes, csíkmentes tisztaságot érdemes megszívlelni az alábbi tanácsokat.

Ablakaink a mindennapos használat során különféle szennyeződésekkel találkozhatnak, mint például foltok, por, ujjlenyomatok vagy akár rovarok maradványai. Ezek a szennyeződések olykor nehezen eltávolíthatóak lehetnek hagyományos tisztítószerekkel és kiegészítőkkel. Ezért érdemes olyan eszközöket választani, amelyek hatékonyan és könnyedén megbirkóznak ezekkel a kihívásokkal is.

A csíkmentes ablaktisztításhoz csak a megfelelő eszközök kellenek

A piac kínálata számos kiváló ablaktisztító eszközzel büszkélkedhet. Az ablaktisztító lehúzó, vizező huzatok, gumis ablaktisztítók és állítható teleszkópos nyél mind-mind olyan eszközök, amelyek segítenek elérni a kívánt eredményt.

A lehúzók sima és hatékony felületet biztosítanak az ablakok tökéletes megtisztításához, míg a vizező huzatok segítenek az ablaktisztító folyadék egyenletes elosztásában.

A gumis ablaktisztítók rugalmas gumilapjukkal képesek hatékonyan eltávolítani a szennyeződéseket és a nedvességet. Az állítható nyél pedig lehetővé teszi a magasabb ablakok és nehezen elérhető területek könnyed tisztítását.

Az ablaktisztítás során néhány hasznos tipp és technika betartása jelentős különbséget jelenthet a végeredményben. Használjon megfelelő ablaktisztító folyadékot, amely nem hagy csíkokat, és vigye fel egyenletesen a felületre.

Alkalmazzon körkörös mozdulatokat a tisztítás során, majd használja az ablaktisztító lehúzót vagy a gumis ablaktisztítót a nedvesség eltávolítására.

Ne feledje, hogy a száraz, tiszta mikroszálas törlőkendők ideálisak a végső simító mozdulatokhoz, amelyek ragyogó, csíkmentes felületet eredményeznek.

Ha a tökéletes ablaktisztításra törekszik, ne habozzon kipróbálni az ablaktisztító eszközöket. A kiváló minőségű termékeink lehetővé teszik, hogy hatékonyan és könnyedén tisztítsa meg ablakait, így ragyogó eredményt érhet el. Az eszközök tartósak és megbízhatóak, így hosszú távon is élvezheti a tiszta és csillogó ablakok előnyeit.