A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Részletek

Tork adagoló rendszerek

A Tork adagoló rendszer gyors és egyszerű utántöltést tesz lehetővé, amelyet a Svéd Reumaszövetség "könnyen használható" minősítése is megerősít. Ez a minőség és funkcionalitás tökéletes kombinációja, amely magas szintű higiéniai szabványokat és kényelmet biztosít minden felhasználónak.
Rendezés:

TORK Singlefold Mini kéztörlő adagoló

H3 – Z és C hajtogatású kéztörlő rendszerű hajtogatott kéztörlő adagoló

1 darab

Raktáron

TORK Mini Jumbo toalettpapír adagoló

T2 – Mini Jumbo rendszerű toalettpapír adagoló

1 darab

Raktáron

TORK folyékony- és spray szappan adagoló

S1 Folyékony szappan és S11 Spray szappan rendszerű adagoló

1 darab

Raktáron

Tork szappan adagoló: A csöpögésmentes működés és hosszú távú megbízhatóság garantált

Az adagolókat kizárólag a saját, Tork által ajánlott utántöltő termékekkel lehet feltölteni. Ennek oka az, hogy a Tork a márkájához hű minőségi működést és hosszú távú problémamentes használatot szeretné garantálni.

Az önálló rendszerek kialakítása és az utántöltő termékek specifikációja alapvető fontosságú a megfelelő működés és a higiénia fenntartása szempontjából. A Tork szigorú minőségellenőrzési folyamatokat alakított ki, hogy biztosítsa az adagolók és utántöltő termékek tökéletes összhangját.

Az önálló rendszernek köszönhetően a Tork szappan adagoló csöpögésmentes és hibamentes működést biztosít. Ez a megfelelő tömítés és illeszkedés eredménye, amely garantálja a folyékony anyagok precíz adagolását anélkül, hogy felesleges folyás vagy szivárgás jelentkezne.

A Tork adagolók és utántöltő termékek együttműködése biztosítja a kifogástalan minőséget és a hosszú távú megbízhatóságot.